TITLE :

Kenyalang Im In Love EP6VIEWS : 5348

COMMENTS :

ADDED : 11-10-2018 10:46 AM

DETAILS :

Kenyalang I'm In Love Episod 6 - AJ,25, dan Wanda,24, rapat sejak sekolah lagi. Selepas SPM, mereka terputus hubungan setelah AJ berpindah ke Kuala Lumpur. Kini AJ sudah bekerja sebagai Eksekutif Pemasaran di Kuala Lumpur namun dia bosan melayan kerenah pelanggan dan banyak kali menyatakan hasrat untuk berhenti kerja namun dihalang kekasihnya, Sutra.

Disebabkan masalah yg menimpa, sudah sebulan AJ tidak bekerja. Dia berminat pula kerja sebagai pemandu pelancong selepas mendengar cerita daripada rakannya, Ben, yang tinggal di Sarawak yang bekerja sebagai pemandu pelancong.

Tanpa diduga, AJ dan Wanda bertemu tanpa dirancang dan meluahkan rasa hati masing-masing. Akan tetapi, keluarga AJ menggesa dia untuk pulang segera ke Kuala Lumpur kerana Sutra sedang mengandung. AJ kesal kerana keluarganya tidak percaya akan dia dan terpaksa menjadi ‘Pak Sanggup’.

AJ pulang ke Sarawak dan ingin bertemu Wanda. Wanda lari merajuk tetapi AJ lega dia dapat memujuk Wanda dan mereka kembali bersatu dengan lafaz “Saya cintakan awak. I love you Wanda. Kenyalangggg, Im in Love!

Kenyalang Im In Love EP13
Kenyalang Im In Love EP12
Kenyalang Im In Love EP11
Kenyalang Im In Love EP10
Kenyalang Im In Love EP9
Kenyalang Im In Love EP8
Kenyalang Im In Love EP7
Kenyalang Im In Love EP6
Kenyalang Im In Love EP5
Kenyalang Im In Love EP4
Kenyalang Im In Love EP3
Kenyalang Im In Love EP2
Kenyalang Im In Love EP1
© 2018 yFlix.NET . All rights reserved
close